neděle 2. června 2013

SaSaZu

Po půlroce v SaSaZu. A zase jsme si to užili. Nejvíc si ujíždíme na těch dokonalých omáčkách, bylinkách a křehkém mase.

Chtěla jsem udělat pár fotek, ale bývá tam tma jak v pytli, takže nabízím poněkud podivné obrázky, poněvadž jsem musela hodně stáhnout barvu a ztlumit červenou.

Už jsem se poučila, že není potřeba z téhle návštěvy dělat velkou vědu. Když jsme si místo rezervovali poprvé, měla jsem pocit, že musím být perfektní, jinak mě vyvedou v zubech a daj mě minimálně na blacklist... Byla jsem nervózní, že musím mít perfektní šaty, perfektní vlasy, makeup, kabelku, prostě všechno. Pravda je taková, že je to jedno. Jednak je tam tma a jednak je atmosféra spíš klubová, takže velká večerní se tam vyjímá jako pěst na oko. Vemte si džíny, nehleďte na peníze a užijte si to. Alespoň jednou. Dobrou chuť!







4 komentáře:

  1. Mňam, tak to si mne navnadila - mě totiž v Sasazu chutná úplně nejvíc - i víc než u Paula Daye v Sanchu. Minule jsme projeli od každého typu přípravy něco a všechno bylo prostě geniální, jen manžel nejí ryby ani plody moře, takže jsem měla smůlu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi jídlo v SaSaZu připadá o něco rafinovanější než v Sanchu. Ale oboje má něco do sebe. Též doporučuju zajít do Čestru, jestli jste tam ještě nebyli. Manžel bude určitě spokojen, žádné ryby ani plody moře mu tam nabízet nebudou ;).

      Vymazat
  2. Jo jo, steak z veverky to jistil, ale i kdyz je to divny, me v Cestru nejvic chutnala bramborova kase servirovana v uzasnem medenem kastrulku Mauviel :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to naprosto chápu :). Do Čestru jdem ve středu, tak díky za tip, tu kaši určitě zkusím.

      Vymazat