pátek 7. června 2013

Čestr

Ve středu jsme povečeřeli v Čestru. Dobrého jídla znalí pražáci to místo určitě znají a pro ty, co se chystají na výlet do Prahy a k tomu mají rádi maso, tohle místo vřele doporučuju, protože jsou ideálními adepty na spokojeně napapané zákazníky.

Čestr se specializuje na hovězí, které umí zpracovat nejlíp ze širokého okolí. Připravují nejen klasické americké hovězí, ale především české, až 60 dní odleželé masíčko. A to je neuvěřitelně šmakózní zážitek.

Navíc je tam milá obsluha a dobré pivo.

Já moc často maso nejím a po návštěvě v Čestru bývám nabitá masovou energií tak mocně, že nemusím další den skoro jíst. Holt to maso se zpracovává v těle dýl.

Celý koncept Čestru se mi moc líbí, logotyp dělalo nejlepší grafické studio v Čechách Najbrt a jejich modrotiskové kraví hlavičky jsou jednoduše geniální nápad. Plus, moc oceňuju, že dali šanci českému cibuláku z Dubí, který má snad už svoje nejhorší období krize za sebou. Když se citlivě vybere k adekvátnímu prostředí, nepůsobí vůbec kýčovitě. Naopak, vynikne jeho křehkost a čistota.
A měděné nádobí Mauviel? To už je jen pověstná třešnička na úžasným dortu.

Bohužel, tentokrát jsem si nevzala foťák a samozřejmě tam bylo úžasné podvečerní světlo. Jak jinak. 







2 komentáře:

  1. Souhlasím, celkový koncept je krásně dotažený a grafika fakt úžasná - třeba cedulka označující dámské toalety je super, jednu chvíli jsem uvažovala, že si jí dám jako profilovku na fcb, ale bylo by to už moc :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, cedulka na toaletách je výborná, souhlasim. Vůbec celý toalety jsou super. Mám ráda, když je k dispozici i krém na ruce. To je hrozně příjemná pozornost.

    OdpovědětVymazat