úterý 27. listopadu 2012

Kouzlo domácí kuchyně

Po dost dlouhý době jsem obědvala v Home Kitchen a znova si připomněla, proč mám to místo tak ráda. Nejen kvůli super kuchyni a úžasnýmu chlebu s voňavou a křupavou kůrkou, ale taky pro vkusnou hudbu, střídmé (rozuměj normální) porce, domácí atmosféru (protože, co si budeme povídat, když se tam vejde, tipuju, tak maximálně 16 lidí, atmosféra je prostě jiná než v hlučný závodce), velmi sympatickou obsluhu... Ten koncept už šlape několik let a já jim strašně fandím, protože to asi není lehký. Vždycky se tam luxusně nadlábnu a odcházím spokojená, aniž bych měla pocit, že mi co chvíli praskne břicho. Vím, že střídmost asi spoustě Čechů připadá jako největší peklo na zemi a kdo je v jídle střídmý, ten je fakt hodně divnej, ale stojim si za svým.


Žádné komentáře:

Okomentovat